Selekterede druer, håndplukkede, nøje udvalgt for at vælge de druer med mest saft og kraft. Lagt på nye franske fade og efterfølgende på brugt amerikansk eg, da Rui ønsker at bevare frugten og kontrollere fad smagen.
Kompleks og intens aroma, vilde bær fra Touriga Franca, krydderier fra Temoranillo, frisk og blomstret fra Touriga Nationa. Bløde tanniner og en lang blød eftersmag.
Lækker vin og fremragende value for money.
Rosévin:
Dame Jeanne Rosé årgang 2019 fra Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup i Frankrig med en alkoholprocent på 13%.Druerne er Syrah, Grenache og Mourvédre.
Denne skønne Rose vin fra Bergerie du Capucin har en hårfin balance mellem kompleksiteten af det friske og de krydrede røde frugter. Alliancen mellem de tre vigtigste druesorter i Languedoc området gør, at vinen går op i en højere enhed, som kan drikkes til næsten alt mad – eller blot som en skøn apperitif – et øjebliks nydelse.
Bobler:
Clairette de Die fra Cuvée Elodie, Cave Carod i Frankrig med en alkoholprocent på 7,5 %.
Druerne er 100 % Muscat Blanc á Petits Grains.
Cuvée Elodie fra vingården Cave Carod er en elegant mousserende vin, med noter af modne gule frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsen fornemmes blomster og eksotisk frugt. Vinens farve varierer fra meget lys gul til en dybere gylden farve.
De 100% Muscat Blanc à Petits Grains som vinen er produceret af, giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme.
Vinen skal drikkes ung. Cuvèe Elodie er en eksklusiv luksusproduktion.