Vine

Generelt er alle vinene fra små familie vinerier, som laver fantastiske vine. På smagningerne holder vi os til de bedste områder i det pågældende land.

Lundgren VIP har mere end 200 forskellige kvalitetsvine til butikspris og alle er nøje udvalgt af Sommelier Kennerth Lundgren.​

Italien: Veneto, Piemonte, Toscana, Friuli og Sicilien.
Frankrig: Bourgogne, Rhone, Bordeaux og Cahors.
Spanien: Priorat, Ribera del Duero og Rioja.

Køb dine yndlingsvine online hos AK Vine

Alle vinene hos Lundgren V.I.P. er importeret i samarbejde med AK Vine. En online vinhandel, der har fysiske lokaler i Karlslunde.
Har du allerede smagt din yndlingsvin hos os eller ved du hvilke vine du ønsker, kan du købe dem i AK Vines webshop.
Eller vil du hellere gå på opdagelse selv blandt de nøje udvalgte kvalitetsvine, kan du gøre det hver mandag mellem 11.00 og 19.00 i lagerbutikken i Karlslunde,
og du har selvfølgelig mulighed for at smage inden du shopper løs.

USA

USA er det tredjestørste land i verden efter Rusland og Canada. USA’s fastland ligger mellem det nordlige Atlanterhav i øst, det nordlige Stillehav i vest, Mexico og den mexicanske Golf i syd og Canada i nord. USA har meget varierende terrænforhold, specielt i vest med de langstrakte prærier, nåleskove og bjerge samt ørkenerne i sydvest.

Argentina

Argentina er et spansktalende land i Sydamerika, mellem Andesbjergene og den sydlige del af Atlanterhavet. Landet har grænse til Uruguay, Brasilien, Paraguay, Bolivia og Chile.

Navnet kommer fra argentum (sølv), et værdifuldt metal som var medvirkende til den europæiske kolonisering af landet.

Italien

Italien er en republik i det sydlige Europa ved Middelhavet. Det har grænse med Frankrig i vest, Schweiz og Østrig i nord, og Slovenien i øst. På grund af landets form kaldes det i folkemunde tit Støvlelandet. Italien var tidligere opdelt i række småstater, men blev i 1861 samlet i et kongerige under Sardiniens konge Victor Emanuel 2.

Frankrig

Frankrig (France; officielt République française) er et land i Vesteuropa. Frankrig har kyst mod Atlanterhavet, den Engelske Kanal og Middelhavet.

I syd grænser landet mod Spanien og Andorra, i øst mod Italien, Monaco og Schweiz og i nordøst mod Tyskland, Luxembourg og Belgien. Udenfor Europa grænser franske besiddelser til Brasilien, som er den længste grænse (673 km), til Surinam og de Nederlandske Antiller. Navnet Frankrig betyder frankernes rige.

Australien

Australien er et land på den sydlige halvkugle nordvest for New Zealand og syd for Indonesien, Østtimor og Papua Ny Guinea. Landet er det 6. største i verden. Navnet ‘Australien’ kommer fra det latinske udtryk terra incognita australis (“ukendt sydligt land”).

Selv med et areal kun lidt mindre end Europa har dette kontinent kun en befolkning på omkring 20 millioner. I Australien bor hvide efterkommere af europæere, asiater og den oprindelige befolkning, aboriginerne.